Ideje za renoviranje u domu

Kako kreativno urediti dom?

Proljetna akcija Multipor!

Proljetna akcija Multipor!

Razmišljate o renoviranju kuće, zgrade ili želite svoj dom postaviti u viši energetski razred? Renovirajte uz 20% manje troškova s Multiporom! Multipor je jedini materijal na tržištu namijenjen termoizolaciji kako postojećih tako i novih stambenih i poslovnih objekata. Osim što fasada ostaje trajno lijepa, otporna je na mehaničke utjecaje i pritiske. Zdrava i ugodna mikroklima s Multiporom jamči sretno stanovanje. Multipor je mineralna termoizolacijska ploča koja se koristi za unutarnju i za vanjsku izolaciju te za izolaciju plafona. Sastoji se od vapna, pijeska, cementa i vode, a najveća mu je prednost što je parapropustan te regulira vlagu u objektu. Zahvaljujući Multiporu i njegovim 100% mineralnim, negorivim i prirodnim svojstvima koji osiguravaju iznimnu parapropusnost, isključena je svaka opasnost od nastanka gljivica na stropovima te vanjskim i unutarnjim zidovima. Ugradnja Multipor izolacijskih ploča na zid   Prednosti Multipora: ekološki proizvod negoriv 100% mineralan prirodan čvrsta i stabilna forma lagan za obradu trajan proizvod bijele boje ne iritira kožu i respiratorne organe Njemačka...
Staklo – odlična zamjena za keramičke pločice

Staklo – odlična zamjena za keramičke pločice

Staklo na kuhinjskom zidu, odnosno staklene ploče između donjih kuhinjskih elemenata i visećih, trend je u uređenju interijera kojeg su isprobali mnogi. Staklom su zadovoljniji nego postavom keramičkih pločica.

Ugodan dom bez pretjeranih detalja

Ugodan dom bez pretjeranih detalja

Ugodan dom bez pretjeranih detalja nije tako teško postići. Dovoljno je držati se, osobito u uređenju interijera, nekoliko naputaka stručnjaka.

16 vječnih ideja za proljetno osvježenje doma

16 vječnih ideja za proljetno osvježenje doma

16 odličnih ideja za vas i vaš dom! Postoje mali i relativno jeftini “trikovi” uz pomoć kojih možete, dolaskom proljeća ili nekog drugog godišnjeg doba, u svoj dom unijeti svježinu. Mi donosimo 16 takvih!